Doorgaan naar inhoud
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van designnieuws en verhalen van Kleurgidsen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van designnieuws en verhalen van Kleurgidsen!

Welkom bij EizoWinkel

EizoWinkel.nl en Kleurgidsen.nl zijn samengevoegd

LUMESCA Group Ltd heeft recentelijk de EizoWinkel.nl website samengevoegd met de Kleurgidsen.nl website. Dit stelt ons in staat om een breder scala aan producten en diensten aan te bieden om te voldoen aan de behoeften van ontwerpers en kleurexperts.

Bekijk ons assortiment

EIZO Monitoren

EIZO Monitoren

Gebruik onze nieuwe vergelijkingsfunctie en bekijk professionele, hoogwaardige, kleurnauwkeurige schermen die zijn ontworpen voor fotografen, grafisch ontwerpers en videobewerkers. Voldoe aan de eisen van zowel het moderne kantoor als het thuiskantoor met EIZO FlexScan en bereik nauwkeurige kleurweergave met het EIZO ColorEdge-assortiment.

BEKIJK HET EIZO ASSORTIMENT
Kleurgidsen

Kleurgidsen

Kleurgidsen.nl is er trots op een uitgebreid assortiment kleurgidsen te leveren, waaronder populaire merken als PANTONE, RAL, NCS, DCS en meer. Een essentieel hulpmiddel voor grafisch ontwerpers, product- en modeontwerpers, evenals architecten en fabrikanten. Kleurgidsen zorgen ervoor dat kleuren effectief worden gecommuniceerd tussen teams en klanten, zodat het eindproduct perfect overeenkomt met uw visie.

BEKIJK KLEURGIDSEN
Kleurkalibratie

Kleurkalibratie

Of u nu een fotograaf, videograaf of ontwerper bent, kleurkalibratie is essentieel om consistente, nauwkeurige kleurweergave te garanderen via uw camera, monitor, printer en scanner, van vastlegging tot scherm tot print. Calibrite is toegewijd aan het bieden van de beste oplossingen voor uw kleurgevoelige workflow.

BEKIJK KALIBRATIEKAARTEN EN APPARATEN
Neem contact met ons op

info@kleurgidsen.nl

Bekijk meer producten

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken