Doorgaan naar inhoud
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van designnieuws en verhalen van Kleurgidsen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van designnieuws en verhalen van Kleurgidsen!

Bestellen, Verzenden & Retourneren

Het is mogelijk om uw bestelling op verschillende manieren te volgen. Als u een account heeft aangemaakt bij het plaatsen van uw bestelling, kunt u inloggen en uw bestelling bekijken en volgen in het menu. Als u geen account heeft aangemaakt, wordt u op de hoogte gehouden via e-mail. Als u uw e-mails niet kunt vinden of andere vragen heeft over de status van uw bestelling, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Verzendkosten

kleurgidsen.nl streeft ernaar om de kosten zo duidelijk mogelijk voor u weer te geven. Alle producten boven €150 die wij via onze webshop leveren, worden gratis naar België en Nederland verzonden.

Vervoerders

Bestellingen die via Kleurgidsen.nl worden geplaatst, worden geleverd via de distributienetwerken van gerenommeerde vervoerders (zoals DHL, PostNL, UPS, enz.). Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw producten zo snel mogelijk op het verzendadres aankomen. Producten die niet direct uit onze eigen voorraad leverbaar zijn, kunnen worden geleverd vanuit een ander magazijn en via andere vervoerders. Als u uw producten via een specifieke vervoermaatschappij wilt laten verzenden, neem dan contact met ons op.

Looptijden

De producten die op kleurgidsen.nl worden aangeboden, zijn over het algemeen direct uit onze eigen voorraad leverbaar. Als producten niet direct leverbaar zijn, wordt dit aangegeven op de betreffende productpagina.

De standaard levertijden zijn:

  • Levertijd naar Nederland: Voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
  • Levertijd naar België: Voor 14.00 uur besteld, 1 tot 2 werkdagen.
  • Betaling per creditcard: Voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag in huis voor Nederland, of 1 tot 2 werkdagen voor België.

Ruilen en Retouren

Indien u uw product wilt retourneren of ruilen, is dit in principe altijd mogelijk binnen 14 dagen na de ontvangstdatum. Houd er rekening mee dat als u uw nieuw geleverde product uitpakt en vervolgens retourneert, er kosten zijn verbonden aan het terugnemen, controleren op beschadigingen en werking, en het opnieuw verpakken van het product. Daarnaast zijn er kosten verbonden aan de administratieve afhandeling en terugbetaling.

Voor bedrijven zijn wij verplicht een minimumbedrag in rekening te brengen voor het terugnemen. Zorg er in alle gevallen voor dat het product compleet en in de originele, onbeschadigde verpakking met voldoende frankering wordt geretourneerd. Beschadigde of onvolledige producten komen niet in aanmerking voor ruiling of restitutie.

Om een product te ruilen of retourneren, kan dit alleen met een geldig Retour Autorisatie Nummer (RAN). Vraag dit nummer, samen met uw contactgegevens, ordernummer en reden van retourzending aan via onze contactpagina.

Spoedbestellingen

Als u producten dringend nodig heeft, neem dan altijd telefonisch contact met ons op. We kunnen dan direct de voorraadstatus controleren en u mogelijk een snellere verzendmethode aanbieden. Op verzoek kunnen we een levering de volgende dag vóór 9.00 uur en vóór 12.00 uur verzorgen.

Bestellen vanuit het Buitenland en BTW

Als u in België BTW-plichtig bent en u of uw bedrijf heeft een Belgisch BTW-nummer, kunnen wij onze producten zonder BTW aan u leveren. Dit wordt een Intracommunautaire levering genoemd. We zijn echter verplicht uw naam en adres te verifiëren in combinatie met uw BTW-nummer voordat we kunnen leveren.

Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken