Doorgaan naar inhoud
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van designnieuws en verhalen van Kleurgidsen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van designnieuws en verhalen van Kleurgidsen!
Ga terug naar het maken van inhoud!

Ga terug naar het maken van inhoud!

Wanneer is een creatief persoon geen creatief persoon? Als ze bezig zijn als marketing- of bedrijfsmanager, of als technisch expert.

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal genoeg dingen te doen die ons weghouden van creatief zijn. Laat kleurenbeheer er niet een van zijn.

Als je je monitor niet regelmatig kalibreert, hoe weet je dan of het correct is? Met de prijswinnende ColorEdge CG-serie van Eizo hoef je niet eens daar te zijn! De Color Navigator-software zal zelfstandig voor je monitorkleuren zorgen met zijn ingebouwde sensor die automatisch naar beneden klapt, je helderheids- en kleurniveaus leest en corrigeert.

Wat kan eenvoudiger zijn?

style=

EIZO-monitoren worden in Japan gebouwd in het hoofdkantoor van EIZO met hoogwaardige apparatuur, gekalibreerd, getest en afgesteld voor nauwkeurige kleur en uniformiteit. Wat je misschien niet weet, is dat alle monitoren in de loop der tijd kunnen afdrijven. Het maakt niet uit welk merk het is. Deze kleine verschillen kunnen echt invloed hebben op je bewerking en afdrukken na verloop van tijd (ongeacht of je het intern of extern doet). Nog erger is dat je deze subtiele veranderingen niet per se zult opmerken, omdat ze beetje bij beetje plaatsvinden en je ogen zich eraan zullen aanpassen.

Maar met de Eizo ColorEdge CG-serie kun je weer content gaan maken en hoef je je geen zorgen te maken. Je hoeft er zelfs niet aan te denken! Gewoon instellen en vergeten. Met 5 jaar garantie levert je monitor jarenlang probleemloos kleurnauwkeurige afbeeldingen.

style=

Als er nu maar een geautomatiseerde manier was om je fotografie- of videografiebedrijf en marketingbehoeften te beheren!

Volgend artikel Waarom zijn kleurnormen belangrijk?

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken